Intrebari Frecvente

RFS.ro > Intrebari Frecvente

1. In cat timp ajunge masina din Germania in Romania?

Durata unui transport poate fi influentata de variati factori, uneori ce nu tin de echipa noastra (conditii meteo, aspecte legate de starea drumurilor etc.). Putem aproxima ca un transport este efectuat in cel mult 7 zile de la momentul in care ne contactati si stabilim colaborarea.

2. Trebuie sa preiau autovehiculul dintr-un punct fix din tara?

Ne asiguram de livrarea masinii. Transportul auto pe platforma ajunge la destinatie in tara intre 24 de ore si maximum 72 de ore.

3. Oferiti asigurare?

Asigurarea transportului este in limita a 100.000 de euro. Pentru valori mai mari dispunem de oferte personalizate, in functie de tipul de autovehicul. Intrebati un consultant RFS despre extra asigurare.

4. Care este frecventa transporturilor?

Nu trebuie sa asteptati prea mult pana cand masina dorita, aleasa din Germania, va ajunge la destinatie in tara. Realizam plecari si intoarceri saptamanale.

5. Cat de sigur este transportul?

Detinem platforme proprii, omologate si o flota auto profesionala care ne permit sa realizam transport auto pe platforma sigur si rapid.

6. Ce acte sunt necesare?

Oferim CMR pentru fiecare masina in parte si dovada de transport. CMR-ul sau asa zisa scrisoare de transport este dovada materiala a conditiilor ce sunt prevazute in contractul de transport.

7. Cand va pot contacta?

Raspundem prompt tuturor solicitarilor. Oferim asistenta telefonica zilnica.