Politica GDPR

RFS.ro > Politica GDPR

Politica GDPR

  1. INDENTIFICAREA OPERATORULUI DE DATE:

 

SC BIO GROUP BUCOVINA  SRL, cu sediul social în Bocsa, Str. Funicularului, Județul Caraș-Severin, telefon 0771 480 218, societate deținătoare a site-ului 

https://RFS.ro, aduce la cunoștință utilizatorilor noțiuni ce   fac referire la  prelucrarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului și drepturile pe care le au conform noului regulament european. 

 

Societatea noastră se angajeze să stocheze în siguranță datele datele personale ale utilizatorilor și să păstreze integritatea, confidenţialitatea și rezistenţa sistemelor și serviciilor de prelucrare a datelor cu personal.

 

 

  1. DREPTURILE UTILIZATORILOR

 

Conform noului Regulament (UE) 2016/679 care consolidează drepturile garantate

persoanelor vizate utilizatorii au o serie de drepturi pe care societatea noastră le protejează.

 

Conform prevederilor legale aplicabile, utilizatorii beneficiază de următoarele drepturi:

➔ dreptul de acces

➔ dreptul la rectificare

➔ dreptul la ştergerea datelor

➔ dreptul la restricţionarea prelucrării

➔ dreptul la portabilitatea datelor

➔ dreptul la opoziţie şi procesul decizional individual automatizat.

➔ dreptul de a vă adresa justiției

➔ dreptul de o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere (aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile)

➔ dreptul de a fi notificat de către operator cu privire la prelucrarea datelor cu

caracter personal

 

Vă încurajăm să vă informați cu privire la acest regulament, cunoscut sub denumirea de GDPR: Administratorul site-ului vă garantează că datele colectate prin intermediul site-ului https://RFS.ro sunt prelucrate legal, echitabil și transparent.

 

 

 

 

  1. EXERCITAREA DREPTURILOR UTILIZATORILOR:

 

Pentru exercitarea drepturilor pe care le aveți vă rugăm să ne contactați direct, la adresa de e-mail petrubosorog@gmail.com sau prin transmiterea unei cereri scrise  și semnate la sediul SC BIO GROUP BUCOVINA SRL. Dacă aveți întrebări referitor la conținutul prezentului document vă rog să ne contactați fie telefonic, fie prin e-mail utilizând datele de contact afișate pe site-ul nostru. 

 

 

IV. Colectarea și prelucrarea datelor prin site-ului https://RFS.ro 

 

Colectăm date cu caracter personal atât direct prin diferite secțiuni ale site-ului cât și indirect prin diverse instrumente de marketing. Ne-am asigurat că terțele părți cu care noi colaborăm și-au luat angajamentul de a proteja confidențialitatea și securitatea datelor utilizatorilor. 

 

Pentru campaniile de promovare în mediul online (SEO, Google Ads, Facebook Ads) SC BIO GROUP BUCOVINA SRL se folosește de datele cu caracter personal prelucrate și stocate de terțe părți cum ar fi Google Analytics, pixelul Facebook, sau coduri de conversie.  Societatea noastră nu deține controlul asupra datelor de identificare propriu zise.

 

Colectăm date ce țin de comportamentul în online și informații pe care le furnizează utilizatorii site-ului, Adresa IP, Bounce Rate-ul, identificatori ai dispozitivului și alți identificatori precum cei proveniți de la aplicațiile pe care le utilizați, anumiți identificatori de publicitate și sunt stocate de terțe părți precum Facebook sau Google prin pixelii (etichete) Google Ads și Facebook Ads, necesare îndeplinirii obiectivelor de marketing setate de către noi. 

 

Pentru mai multe informații despre tipurile de date colectate prin aceste instrumente de marketing vă rugăm să accesați link-urile de mai jos:

 

  1. Google Analytics - click aici
  2. Politica Facebook - click aici
  3. Politica Google - click aici  

 

 

 

V. SCOPUL PRELUCRĂRII

 

Toate informațiile colectate prin intermediul https://RFS.ro  sunt fie pentru informarea, validarea, procesarea comenzilor dar și rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la comenzile efectuate, transmiterea de newslettere fie pentru campanii de promovare. Ne dorim să livrăm reclame cât mai specifice utilizatorilor motiv pentru care folosim diverși pixeli de urmărire. Dacă nu sunteți de acord ca aceste date să fie colectate cu privire la sesiunile înregistrate, există opțiunea de a opri stocarea cookie-urilor. Nici o informație stocată și/sau prelucrată, indiferent de maniera de colectare, nu va fi vândută, închiriată, împrumutată sau expusă fără a avea acordul expres al utilizatorului. Toate măsurile de securitate implementate de administratorul site-ului au r          olul de a proteja informațiile personale stocate ale utilizatorilor.

 

V. MĂSURI DE SECURITATE

 

 SC BIO GROUP BUCOVINA SRL a implementat o serie de măsuri necesare pentru a păstra în siguranță datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului https://RFS.ro și caută să îmbunătățească în permanență calitatea informațiilor oferite ce vizează legislația în vigoare. 

 

Vom răspunde oricăror solicitări din partea utilizatorilor cu privire la colectarea datelor cu caracter personal și va oferi o confirmare dacă se prelucrează sau nu date cu caracter personal și, în caz afirmativ, acces la datele în cauză.

 

 

VI. A.N.S.P.D.C.P.

Autoritatea cu competență generală în domeniul protecției a datelor personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Informații legate de Regulamentul (UE)2016/679, procedura de notificare, modalitatea de soluționare a plângerilor și alte legături utile de interes pentru utilizatori se pot vizualiza la acest link.